Oltiin ihan paikallises alaikäistenki illanviettopaikas. Meidät kuskas yks tuttu, joka oli kyydin velkaa. Sit olin ostanu ihan vaan pullon jotain black cattia. Siel oli joku surkee bändi ja yks heppu pomppi lavalle munasillaan. Ei sen ihmeempiä. Juomat piti juoda kylmäs takapihalla. Oksensin kerran. Niin oli käyny viimeks kaks päivää sitte.

Mul on ehkä joku bakteeri tai virus. Maha on ollu aiva hemmetin kipee ja kaikkee. En uskalla/pysty mennä pötkölleen ku lääkkeet ei oo mukana. (Tulin vanhempien työ taas vaihteeks.)

Siel ei myyty alkoholia eikä ollu edes karaokea. Oli pieni pettymys. Olla nyt siel joittenki viistoistakesästen teinien kans melkein selvin päin. Oksentamisen jälkeen en enää ollu hirveen kännis. Tosin olin syöny huonosti niin huojuin muutenki. Onneks kotona vanhemmat tekee ruokaa niin ei tarvi. En jaksais välillä yhtää mitää. Juhliminen on kivaa ja se ku ruoka maistuu. Nykysin syön hirveen hitaasti ku taistelen omaa mieltäni vastaan.

Yks kaveri oli ensiavus ku se oli juonu pullon lollia. Ei hyvä. Käytiin aina välillä kattoon sitä ku tuli tylsää. Bussil kotii ja sit vaan kävelin viel kilsan ku en asu pysäkin vieres. Se on jotenki aina rentouttavaa ku ei oo ketään lähimailla. Tosin kesällä se on mukavampaa.

Kai mä yritän nukkuu. Älkää olko liian huolissamme mun puolesta. En tahdo kuolla ja mul on poikaystävä. Tahdon ehkä vielä joskus sen kans naimisiin ja lapsia. Meen pian opiskeleen yliopistoon ja musta tulee oikeesti aikuinen.